A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ПОЛІЦІЯ ЗАСТЕРІГАЄ! ОБЕРЕЖНО - ШАХРАЇ!

Багатьом відома історія, про те, коли людині надходить дзвінок і особа нерозбірливим, але збентеженим голосом повідомляє вам, що це ваш родич, він потрапив у халепу і йому потрібна поміч грошима. Занадто банально і цинічно одночасно, адже злочинець чекає від вас необдуманих вчинків, коли вами керують емоції, а не здоровий глузд.

19:35:00 29.11.2021

Послуги для автоперевезень на Гіді

Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.  Підготували добірку послуг із перевезення на Гіді з державних послуг:

09:20:46 25.11.2021

Віталій Шайда: чому не можна обійтися без планових робіт і як заздалегідь дізнатися про відключення світла

Модернізація енергооб'єктів, усування дефектів, ремонт електромереж і трансформаторних підстанцій – над цим щодня працюють спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі, щоб покращити електропостачання клієнтам. На час проведення планових робіт світло вимикають, а їх тривалість залежить від складності ремонту. На цьому очільник компанії наголосив під час прямого ефіру з клієнтами в рамках проєкту #СпитайПроСвітло на офіційній сторінці компанії у Facebook.

08:24:18 20.11.2021

«Довідник безбар’єрності» – гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови.

Чимало років безбар’єрність асоціювалася у багатьох людей лише з подоланням фізичних перешкод – облаштуванням пандусів і підіймачів. Насправді ж це поняття ширше і стосується, без перебільшення, кожного.

10:49:41 15.11.2021

Щодо проведення перевірки роботи системи оповіщення

09 листопада 2021 року в період з 11:00 до 13:00 буде проведено практичну перевірку спрацювання діючих електросирен та сигнально-гучномовних пристроїв, що розміщені на адміністративній будівлі Ржищівської міської ради (м. Ржищів, вул. Соборна, 22) з подачею звукового сигналу «Увага всім!» та голосового повідомлення про технічну перевірку системи оповіщення.

13:55:43 08.11.2021

Центр оперативного інформування про безпекову ситуацію поблизу державного кордону України

Міністерство оборони України уважно відстежує ситуацію, яка склалась поблизу державного кордону України з РФ та на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької і Луганської областей. Факти, що надаються розвідувальними органами України, знаходять своє підтвердження під час обміну інформацією з нашими партнерами щодо безпекової ситуації довкола України.

14:07:27 03.11.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

11:23:33 02.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора