A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Швидко та надійно: як передати покази електролічильника за допомогою дистанційних сервісів ДТЕК Київські регіональні електромережі

Кінець місяця – час передавати покази електролічильника, – нагадують у ДТЕК Київські регіональні електромережі. Для мешканців області працює чат-бот, сайт та інші зручні дистанційні сервіси самообслуговування, через які це можна зробити просто та швидко. А також в компанії дали поради клієнтам — як правильно фіксувати покази двозонних приладів обліку.

15:24:39 01.11.2021

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ З ПИТАНЬ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ?

Шановні жителі громади! Доводимо до вашого відома, що всі питання щодо якості електропостачання, його відсутності, планові чи аварійні відключення електропостачання по ваших вулицях, якщо ви помітили обрив дротів чи іншу аварійну ситуацію необхідно звертатися в компанію ДТЕК Київські регіональні мережі, яка надає дані послуги.

18:34:25 27.10.2021

Роз’яснення щодо зберігання насіннєвого матеріалу

Завдання зберігання насіння - зберегти якість насіння від зби­рання до використання. Насіння, що закладається на зберігання, повинно мати високу життєздатність.   Погіршення якості насіння під час зберігання може відбуватися від самозігрівання, розвитку комах, кліщів, мікроорганізмів тощо.

18:50:16 26.10.2021

БЛАГОУСТРІЙ: ЧОМУ НЕ МОЖНА СПАЛЮВАТИ ЛИСТЯ?

Чим погане випалювання рослинності та спалення сміття на подвір’ї? Це цілий перелік шкідливих впливів як на своє здоров’я, здоров’я оточуючих, так і на довкілля.

13:50:10 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора