A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

Рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з настоятелями храмів та парафіянами.

15 квітня працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області У РУ ГУ  проведено інструктажі із настоятелями культових споруд та парафіянами Ржищівської територіальної громади Обухівського району, щодо забезпечення пожежної безпеки під час святкування Великодніх свят. Фахівці ДСНС звернули увагу священнослужителів на необхідності утримання в справному стані електромереж, належний стан шляхів евакуації, наявність в приміщеннях первинних засобів пожежогасіння. Крім того, наголосили на суворому дотриманні правил пожежної безпеки, особливо при використанні відкритого вогню під час богослужінь.

13:48:15 18.04.2022

Запишись в добровольці з цивільного захисту - допоможи країні!

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України: розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.

14:33:15 12.04.2022

В’ЇЗД НА ТЕРИТОРІЮ ОГЛЯДОВОГО МАЙДАНЧИКА «ЛИПКИ» У РЖИЩЕВІ ТИМЧАСОВО ЗАБОРОНЕНО

Масив «Липки» у Ржищеві став своєрідним місцем паломництва не лише туристів, але і місцевих жителів із-за неймовірних краєвидів. Проблема в тому, що багато бажаючих зробити красиві атмосферні фото під’їздять на авто майже до краю кручі, а це призводить до її руйнації та становить серйозну небезпеку для життя та здоров’я людей. З настанням тепла, ця проблема знову стає актуальною. Окрім того, дана місцевість досить упізнавана.

14:02:39 12.04.2022

РЯТУВАЛЬНИКИ ІНФОРМУЮТЬ ГРОМАДЯН

29 березня рятувальники Обухівскього районного управління провели профілактичний рейд в м. Ржищів та с. Стайки щодо заборони спалювання сухої рослинності та можливих небезпек в період воєнного стану. Працівники ДСНС розповіли громадянам про шкоду та небезпеку, яку несе в собі спалювання сухої рослинності як для власного здоров‘я, так і навколишнього середовища.

09:27:10 31.03.2022

Дії населення при отриманні сигналу "Хімічне зараження"

- Негайно залишити зону ураження - У разі неможливості евакуації залишатись у приміщеннях і обмежити доступ повітря із зовні - Щільно зачинити вікна та двері, вентиляційні отвори, димоходи - Одягнутися так, щоб залишилося якомога менше відкритої шкіри - Заклеїти щілини у вікнах папером чи скотчем - При можливості використовувати протигази або ватно-марлеві пов'язки (шматок тканини) змочені водою чи 2-5% розчинами питної соди - При перебуванні на вулиці забороняється торкатися будь-яких предметів - Чекати повідомлення від органів влади через засоби зв'язку (телевізор, радіо, телефон тощо) для отримання вказівок щодо подальших дій

20:07:33 24.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора