Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ОБУХІВСЬКЕ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОПЕРЕДЖАЄ:

Під час військового стану відвідування лісів та паркової зони (прохід та проїзд) на території Обухівського району заборонений. Це розпорядження Обухівської адміністрації (наказ № 72 від 20.03.2022 року). Спалювання сміття, сухої рослинності, опалого листя на присадибних ділянках та біля лісової місцевості під час військового стану прирівнюється до диверсії. Також не забуваємо про те, що такі дії є порушенням ст. 71 та 77-1 КупАП.        Згідно ст. 77 КУпАП, порушення вимог пожежної безпеки в лісах - тягне за  собою накладення штрафу на громадян від дев'яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 1 тис. 530 грн до 4 тис. 590 грн.) та на посадових осіб - від двохсот сімдесяти до дев'ятисот неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян (тобто від 4 тис. 590 грн. до 15 тис. 300 грн).

09:08:34 02.06.2022

Рятувальники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з настоятелями храмів та парафіянами.

15 квітня працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області У РУ ГУ  проведено інструктажі із настоятелями культових споруд та парафіянами Ржищівської територіальної громади Обухівського району, щодо забезпечення пожежної безпеки під час святкування Великодніх свят. Фахівці ДСНС звернули увагу священнослужителів на необхідності утримання в справному стані електромереж, належний стан шляхів евакуації, наявність в приміщеннях первинних засобів пожежогасіння. Крім того, наголосили на суворому дотриманні правил пожежної безпеки, особливо при використанні відкритого вогню під час богослужінь.

13:48:15 18.04.2022

Запишись в добровольці з цивільного захисту - допоможи країні!

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України: розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.

14:33:15 12.04.2022

В’ЇЗД НА ТЕРИТОРІЮ ОГЛЯДОВОГО МАЙДАНЧИКА «ЛИПКИ» У РЖИЩЕВІ ТИМЧАСОВО ЗАБОРОНЕНО

Масив «Липки» у Ржищеві став своєрідним місцем паломництва не лише туристів, але і місцевих жителів із-за неймовірних краєвидів. Проблема в тому, що багато бажаючих зробити красиві атмосферні фото під’їздять на авто майже до краю кручі, а це призводить до її руйнації та становить серйозну небезпеку для життя та здоров’я людей. З настанням тепла, ця проблема знову стає актуальною. Окрім того, дана місцевість досить упізнавана.

14:02:39 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора