A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ЗАПИС ДО СКЛАДУ ДОБРОВІЛЬНИХ ФОРМУВАНЬ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ НА ТЕРИТОРІЇ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Шановні жителі Ржищівської громади! Для забезпечення громадського порядку на території Ржищівської територіальної громади формується список волонтерів, які на добровільних засадах (без видачі зброї) готові здійснювати контроль за порядком, недопущенням мародерства та виконувати іншу організаційну допомогу разом з органами місцевої влади.

14:06:13 24.02.2022

Президент України видав Наказ про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період

Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад. Призов розпочнеться від сьогодні. Максимальний термін служби 1 рік. Резервісти оперативного резерву першої черги проходитимуть службу у тих військових частинах і за тим фахом, в яких вони проходили службу до цього та підписали контракт для проходження служби в оперативному резерві першої черги (ОР-1).

18:44:41 23.02.2022

Україна цінує життя кожного громадянина і не планує жодних агресивних дій, не вірте фейкам – Олексій Резніков

Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і представники російських окупаційних адміністрацій активно поширюють неправдиву інформацію та перейшли до відкритого залякування мешканців ОРДЛО.

17:48:23 19.02.2022

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше, як чергова потужна хвиля гібридної війни.

10:40:12 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора