Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Інформація

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТВУ ПРАВ ДИТИНИ

15 серпня відбулося 13 засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному були питання: про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та затвердження індивідуальних планів дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

13:08:55 15.08.2023

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД "СІМ'Я"

08.08.2023 року на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме: на території Піївського та Грушівського старостинських округів, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно зі старостами сіл та інспектором сектору з ювенальної превенції Обухівського РУП проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

09:47:05 09.08.2023

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ЗАХОДУ (РЕЙДУ) "СІМ'Я"

01.08.2023 року, на території Ржищівської міської територіальної громади, а саме: на території Піївського та Півецького старостинських округів, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно з старостами сіл проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я». В ході проведення рейду обстежено 3 сім’ї соціально незахищених категорій на вихованні та утриманні яких перебуває 5 дітей.

09:28:40 02.08.2023

НА КИЇВЩИНІ РЕАЛІЗУЮТЬ ДЕРЖАВНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ПРОЄКТ З ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

«Гроші ходять за дитиною» – за таким принципом реалізується експериментальний проєкт з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, запроваджений Міністерством соціальної політики України. Про це на брифінгу розповіла начальниця Служби у справах дітей та сім’ї Київської ОВА Ірина Антошко.

12:06:51 07.07.2023

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Сьогодні, 30 червня, відбулося 11 засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному були розглянуті питання: про надання дозволу на продаж квартири, в якій зареєстрована неповнолітня дитина, про надання дозволу на видачу свідоцтва про право власності на ½ частку землі, про затвердження індивідуального плану дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

13:30:02 30.06.2023

Запрошуємо взяти участь у важливому дослідженні про досвід годування ваших маленьких дітей

Міжнародний Медичний Корпус — всесвітня неприбуткова організація, яка надає гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок стихійних лих чи збройних конфліктів. Для кращого впровадження гуманітарних програм підтримки і допомоги для всіх організацій і їх донорів надзвичайно важливі актуальні дані щодо того, як матері годують своїх дітей. Останнє велике дослідження практик годування в Україні проводилося у 2012 році, а додаткове дослідження практик годування у матерів ВПО — у 2015 році.

13:15:59 26.06.2023

ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ 2023

Друзі, нагадуємо, що 1 червня уряд запустив програму монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною». ПОШИРЮЙТЕ! Ми змінюємо механізм і систему надання послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Відтепер держава виплачуватиме батькам кошти, на які ті зможуть самостійно придбати путівку для дитини у табір оздоровлення і відпочинку.

09:39:28 23.06.2023

Постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства можуть отримати безоплатну правову допомогу від держави

Система безоплатної правової допомоги (БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.

09:47:20 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора