A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Заходи

ВІДБУЛОСЯ ВЕРТЕПНЕ ДІЙСТВО "КОЛЬОРОВА МОЗАЇКА РІЗДВА"

Різдво під час війни, свято яке має обов'язково бути. Адже це не розвага, а продовження українських традицій, сповнених ритуалами вигнання зла і Перемоги добра/ Саме такий, життєствердний мотив був закладений у театральне, вертепне дійство з Козою.

11:11:09 26.12.2022

КЕРІВНИК НАРОДНОГО АНСАМБЛЮ ТАНЦЮ "ДИВОСВІТ" ТЕТЯНА ДУДИЧ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ СЕМІНАРІ

14 вересня на базі Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки відбувся Всеукраїнський семінар за участі членів Національної Хореографічної Спілки України та провідних фахівців хореографічної галузі.

15:20:11 20.09.2022

ТВОРЧЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ МОЛОДІ ЗІ СТВОРЕННЯ МОЗАЇКИ В МУЗЕЇ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ІМЕНІ ІВАНА-ВАЛЕНТИНА ЗАДОРОЖНОГО

 Радіємо, що в ці трагічні й нелегкі часи, нам вдалося провести творчі заходи до 101 річниці від Дня народження художника-монументаліста Івана-Валентина Задорожного.  Для ознайомлення дітей та підлітків з творчістю Івана-Валентина Задорожного ми обрали партисипаційний метод подачі інформації. І результатом такої взаємодії ми задоволені. Учасники заходу прослухали лекцію про мозаїчні твори митця, відвідали екскурсію експозицією музею та власноруч створили мозаїку з кераміки. Ці декоративні елементи незабаром будуть прикрашати наше місто.

16:25:32 12.07.2022

9 червня - Міжнародний день друзів. Відеопроєкт: «Dziеkujе bardzo!»

Висловлюємо щиру подяку польському народу за підтримку України у надскладний для неї час. До Дня друзів, що відзначають в Україні 9 червня Відділ культури та туризму Ржищівського міськвиконкому підготував відеопроєкт «Dzi?kuj? bardzo». 

21:31:59 09.06.2022

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР У РЖИЩІВСЬКІЙ МИСТЕЦЬКІЙ ШКОЛІ

Ось і відлунав останній дзвоник, відлунали фанфари випускного вечора. А наче тільки вчора, ваші батьки, привели вас до нашого порогу. 3 червня 2022 КЗ "Ржищівська мистецька школа" випустила у великий світ музики 5 талановитих Випускників. Нажаль життя постійно вносить свої корективи і наші плани вимушено підлаштовуються під нові реалії... В цьому році ми не мали змоги робити повноцінний випускний вечір з концертною програмою, як це було раніше, але все ж таки, ми зібралися в тісному родинному колі.

21:57:11 06.06.2022

1 ЧЕРВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ  

Сьогодні у парку Трипільської культури діти нашої громади разом із працівником Ржищівського музею образотворчого мистецтва ім. І.-В. Задорожного створювали "Світове Дерево Життя" за мотивами роботи "Сину, збагати світ" художника-монументаліста Івана-Валентина Задорожного.

21:35:28 01.06.2022

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ'Ї У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНО ВІДЕОПРОЄКТ: "МИ МОЛИМОСЬ ЗА УКРАЇНУ"

В єдиній молитві об'єдналися сім'ї та родини з різних куточків Ржищівської громади. Дякуючи  дружній,  творчій роботі працівників виконавчого комітету, відділу культури і туризму,  відділу освіти,  будинку дитячої та юнацької творчості, службі і справах  дітей та сім'ї, відділу молоді та спорту, а також: за участі Народного ансамблю танцю "ДИВОСВІТ" міського будинку культури,  старост сіл Ржищівської громади, багатодітних та творчих сімей, -  створили відеопроєкт наповнений щирою відданістю, патріотизмом та любов'ю до рідної України. Висловлюємо окрему вдячність за участь у створенні даного  відео: 

09:44:32 20.05.2022

ЖИТИ І ЗАВЖДИ ПАМ'ЯТАТИ

27 січня – це день,що  нагадує всім жителям планети Земля  про сумний і страшний період в історії людства та України, зокрема. Оголосивши 27 січня Міжнародним днем пам'яті жертв Голокосту, Генеральна Асамблея ООН закликала держави-члени розробити просвітницькі програми, щоби наступні покоління зберегли пам'ять про цю трагедію з метою запобігання в майбутньому актам геноциду і охороняти, як пам'ятки історії, місця, де відбувалися масові вбивства євреїв.

15:58:26 27.01.2022

НОВОРІЧНИЙ МЮЗИКЛ "ЧУДО РІЗДВА - КОЛИ ЩАСЛИВІ ЛЮДИ"

Новорічний мюзикл «Чудо Різдва - коли щасливі люди» підготовано Відділом культури та туризму Ржищівської міської ради спільно з Народним ансамблем танцю «Дивосвіт» й студією ансамблю (керівник Тетяна Дудич), КЗ «Ржищівська мистецька школа» (директор Анна Рижова).

11:27:34 28.12.2021

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ В МУЗЕЇ ЇМ. І.В. ЗАДОРОЖНОГО ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОБОТИ КИЇВСЬКОГО ЖИВОПИСЦЯ АНДРІЯ КУЦАЧЕНКА

До Дня Гідності і Свободи відбулася презентація роботи київського живописця Andrei Kucachenko. «Була така тривожна ситуація, невідомість… Який вектор подій буде розгортатися в країні? І на мою думку, завдання цієї роботи передати настрій тривоги і невизначеності в суспільстві, які холодили душу всіх, хто був у той час на Майдані Незалежності».

16:34:10 20.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора