A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Заходи

У РЖИЩЕВІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 25-ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

25 червня на площі біля Ржищівського міського будинку культури відбувся урочистий концерт, присвячений 25-ій річниці Конституції України та Дню Молоді. Зі святами громаду привітала очільниця Ржищівської громади Крістіна Чорненька. Грамотами міського голови з нагоди Дня Конституції було нагороджено Людмилу Степанову – директора Ржищівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Ірину Добровенко – секретаря керівника виконавчого комітету Ржищівської міської ради та Андрія Дзюбу - головного спеціаліста відділу житлово комунального господарства та роботи з ОСББ.

08:54:28 26.06.2021

ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Минає 80 років найбільш трагічної дати в історії нашого народу 22 червня 1941 року - день віроломного вторгнення фашитських військ на територію України. Традиційно цього року 22 червня в м.Ржищів та селах Ржищівської міської територіальної громади з нагоди Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні відбулися траурні мітинги біля пам’ятників загиблим воїнам та закатованих фашистами місцевих жителів в ході яких відбулись церемонії покладання квітів та хвилина мовчання за участі першого заступника міського голови Юрія Терещенка та керівництва населених пунктів Ржищівської громади, дітей війни та працівників виконавчого комітету.

09:55:43 23.06.2021

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

18 червня відбувся концерт, присвячений Дню медичного працівника. На урочистому зібранні всіх присутніх медичних працівників привітала директор КНП "Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги " Ржищівської міської ради Яна Тихомирова та Любов Апостол, яка впродовж багатьох років очолювала галузь медицини в місті Ржищів.

18:26:25 18.06.2021

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ РЖИЩІВСЬКОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ШКОЛИ

Ось і відлунав перший випуск в стінах КЗ "Ржищівської мистецької школи". Від нашого порогу у великий світ музики відлетіли перші дві ластівки : Якубович Олександра Сергіївна, випускниця хореографічного відділу, викладач Калініченко Анна, та Нестеренко Марина, випускниця струно смичкового відділу по класу скрипки, викладач Інга Шкуропат.

13:58:23 11.06.2021

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ РЖИЩІВСЬКОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ШКОЛИ

Ось і відлунав перший випуск в стінах КЗ "Ржищівської мистецької школи". Від нашого порогу у великий світ музики відлетіли перші дві ластівки : Якубович Олександра Сергіївна, випускниця хореографічного відділу, викладач Калініченко Анна, та Нестеренко Марина, випускниця струно смичкового відділу по класу скрипки, викладач Інга Шкуропат.

13:58:16 11.06.2021

Безсмертна велич Перемоги 2021

9 травня об 11:00 в м.Ржищів у парку ім. Т.Шевченка відбувся меморіально - урочистий захід «Безсмертна велич Перемоги».Ведуча заходу Олена ПАСЕКА, начальник ВКТ представила присутніх членів та гостей урочистого зібрання та запросила до вітального слова: 

10:49:33 11.05.2021

Ржищівська громада долучилась до обласного проекту та взяла участь в онлайн зустрічі з поліціянтом Сергієм Безпальчуком - представником відділу зв'язків з громадськістю

01 квітня в ZOOM конференції взяло участь 33 молодих людей громади. Дякуємо співрозмовнику за цікаву розповідь про права неповнолітніх та змістовні відповіді на питання. Патрульна поліція Київщини, управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації, КЗ КОР "Київський обласний молодіжний центр" у тісній співпраці  реалізовують проект "ТОП - твої обов'язки та права".   Ламаємо стереотипи про співпрацю з поліцією, завдяки представнику відділу зв'язків з громадськістю - Сергієві Безпальчуку молодь озброєна знаннями з протидії булінгу, з кіберзбезпеки, особистої безпеки (яка є одним із пріоритетів національної молодіжної Стратегії до 2030 року)

16:32:13 01.04.2021

8 березня — Всесвітній день жінок. Онлайн-концерт"Весняне асорті талантів Ржищівської землі"

А вже в душу проситься весна. Вона замайоріла весняними квітами, нагадуючи своїм подихом про Міжнародний жіночий день 8 Березня. Це весняне свято щоразу несе нам  найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність. 

06:53:45 08.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора