A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КОДА інформує

НАЧАЛЬНИК КОВА РУСЛАН КРАВЧЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ ЛАУРЕАТІВ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА В БОРОДЯНЦІ

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь в церемонії нагородження лауреатів Національної премії імені Тараса Шевченка. Церемонія відбулася в Бородянці на Київщині.

13:57:12 21.08.2023

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: У ГОСТОМЕЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВЖЕ ВІДНОВЛЕНО 900 ОБ’ЄКТІВ

3250 об’єктів у Гостомельській громаді були пошкоджені внаслідок російського вторгнення. Серед них – 3 166 житлових будівель. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації.

16:09:41 16.08.2023

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: В ІРПІНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДНОВИЛИ МАЙЖЕ ТРЕТИНУ ПОШКОДЖЕНИХ ОБ’ЄКТІВ

В Ірпінській громаді вже відновлено повністю та частково зі збереженням функціонального призначення майже 1 тисячу об’єктів. За підрахунками, загалом там було пошкоджено понад 3300 об’єктів. Серед них більше 3100 – будівлі житлового фонду. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

15:30:23 15.08.2023

Київська обласна військова адміністрація інформує: дайджест основних подій тижн

Перпективи російської агресії Російська загроза білорусі Ситуація на ЗАЕС Рік кримської «бавовни» Ситуація на фронті Питання продовження зернової ініціативи Головні новини тижня Корисна інформація для розповсюдження серед населення Новини Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України Перспективи російської агресії В коментарі виданню The New York Times речник Кремля Пєсков заявив, що РФ прагне контролювати території, “які вписали в російську конституцію” Росія - авторитарна диктатура, а її конституція та інші правові акти - давно дискредитовані путінським режимом. Росіяни можуть вписувати в свою конституцію будь-які території (навіть Місяць), але це не є легітимним виправданням для розв’язання агресивних війн. Москва постійно бреше про свої наміри. Ще у 2008 році Путін запевняв, що не збирається захоплювати український Крим, а на початку 2022-го - що повномасштабне вторгнення в Україну не має загарбницьких цілей. Залишити Росії бодай клаптик української території - це квиток на продовження війни, щойно РФ буде фізично на це здатна. Лише відновлення міжнародно визнаних кордонів України є справедливим рішенням, яке може бути покладене в основу довготривалого миру.  

09:06:28 14.08.2023

ПІДТРИМКА ТА РОЗВИТОК АГРОТУРИЗМУ НА КИЇВЩИНІ ПІД ЧАС ВІЙНИ – БРИФІНГ КОВА

Наразі в Київській області створені 50 туристичних маршрутів. Але індустрія туризму продовжує розвиватися і в період війни, тому фахівці працюють над розробленням нових видів та напрямків для подорожей. Про це розповіла під час брифінгу директорка Департаменту культури та туризму Київської ОВА Анна Куценко.

14:04:53 11.08.2023

КИЇВЩИНА ПРОДОВЖУЄ ВІДБУДОВУ

Київська область – одна з найбільш постраждалих внаслідок російської військової агресії. Загалом було від початку повномасштабного вторгнення рф у регіоні було пошкоджено та зруйновано понад 27 тисяч об’єктів, серед яких основну частку складає житло – 24,5 тисячі. Головним завданням Київської обласної військової адміністрації є відновлення критичної інфраструктури та відбудова житла, щоб мешканці могли якнайшвидше повернутися до своїх осель та жити в належних соціально-побутових умовах.

15:20:52 09.08.2023

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: ВІДНОВЛЕНО 101 МЕДИЧНИЙ ЗАКЛАД

На Київщині частково та повністю вже відновлено 101 медзаклад. Загалом внаслідок повномасштабного вторгнення росіян в області було зруйновано або пошкоджено 130 закладів охорони здоровʼя. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я та Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.

09:41:24 09.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора