A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КОДА інформує

ПОСИЛЕННЯ АНТИКОРУПЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА КИЇВЩИНІ: ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА НАРАДА ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ» – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

Цього тижня в Київській обласній військовій адміністрації провели нараду робочої групи «Прозорість та підзвітність» за участі представників правоохоронних органів області. Учасники обговорили стан перевірок об’єктів відбудови, виявлені порушення та заходи з їх усунення. Запланували спільні дії щодо посилення антикорупційної боротьби в громадах області. Про це під час брифінгу розповів заступник голови Київської ОДА Михайло Ємець.

13:57:56 06.11.2023

У ДМИТРІВЦІ ЗА КОШТИ ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ ВІДНОВЛЮЮТЬ ДВІ ЧОТИРИПОВЕРХІВКИ

У селі Дмитрівка Бучанського району триває відновлення житлових об’єктів, зруйнованих внаслідок збройної агресії рф. Зокрема, відбудовують два багатоквартирні житлові будинки на вулиці Садова. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

14:34:12 31.10.2023

КОМІСІЙНА ПЕРЕВІРКА: У БРОВАРСЬКОМУ РАЙОНІ ПЕРЕВІРЯТЬ ВІДБУДОВУ ДВОХ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

У вівторок, 31 жовтня, об 11:00 у Броварському районі відбудеться комісійна перевірка процесу відновлення двох закладів освіти за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

14:33:19 31.10.2023

ВІДБУДОВА КИЇВЩИНИ: СПЕЦКОМІСІЯ ПЕРЕВІРИЛА ПРОЦЕС РОБІТ НА 4 ОБ’ЄКТАХ В ІРПЕНІ

На Київщині тривають перевірки об’єктів відбудови. Спецкомісія перевірила процес робіт в Ірпені. Зокрема, відбудову дитячого садка та трьох багатоповерхівок. На одному з об’єктів довелося викликати поліцію. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

14:09:22 30.10.2023

КИЇВЩИНА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПРОЗОРІСТЬ ВІДБУДОВИ ОБʼЄКТІВ ЗА КОШТИ UNITED24 ТА ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ

У Київській ОВА розпочали щотижневе обговорення питань забезпечення прозорості, підзвітності, управління та якості процесу відбудови житла в області. Цього тижня йшлося про обʼєкти, які відбудовують коштом UNITED24 та Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

14:08:16 30.10.2023

ДО КІНЦЯ РОКУ В 13 ЛІКАРНЯХ КИЇВЩИНИ НАДАВАТИМУТЬ БЕЗОПЛАТНУ СТАЦІОНАРНУ РЕАБІЛІТАЦІЙНУ ДОПОМОГУ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

Наразі в Київській області військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 3 кластерних та надкластерних лікарнях. До кінця 2023 року на виконання доручення Міністерства охорони здоров’я така допомога стане доступною в усіх 13 медичних закладах відповідного рівня. Про це під час брифінгу повідомила в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Київської ОВА Любов Крикливець.

15:23:24 19.10.2023

ДЕРЖАВА ВРЕГУЛЮЄ ПРАВОВУ БАЗУ ПЕРЕДАЧІ ВІДНОВЛЕНОГО ЖИТЛА – РЕЗУЛЬТАТ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ НА КИЇВЩИНІ

Українці не будуть платити податок за відновлення втраченого, пошкодженого чи зруйнованого внаслідок російської агресії. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, присвяченого питанням Київщини, повідомили на сайті Конгресу. 

11:19:46 18.10.2023

ПРЕЗИДІЯ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ РОЗГЛЯНУЛА ПИТАННЯ ВІДБУДОВИ КИЇВЩИНИ

Відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України щодо відбудови Київщини.  Засідання відбулося під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака за участі голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, заступника керівника Офісу Президента, виконавчого секретаря Президії Олексія Кулеби, представників центральних органів влади, народних депутатів, дотичних до відбудови, та представників міжнародних організацій, дипломатів. 

14:11:15 17.10.2023

У КОВА ПРОВЕЛИ ОПЕРАТИВНУ НАРАДУ ЩОДО ПОСИЛЕННЯ ЗАХОДІВ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко днями провів оперативну нараду з керівниками правоохоронних органів області, представниками НАЗК, головами районних військових адміністрацій. Метою заходу є ефективна боротьба на всіх рівнях із корупцією.

11:38:39 09.10.2023

ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ АНДРІЯ ЄРМАКА

У новому форматі 29 серпня відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.  У рамках розширеної зустрічі під головуванням керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака відбулося безпосереднє спілкування з представниками територіальних громад регіонів нашої країни, першим з яких стала Херсонська область.

14:45:29 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора