A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З НАГОДИ 35-х РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня 1986 року — ця дата стала скорботним нагадуванням всім у світі про найбільшу в історії людства техногенну катастрофу – аварію на Чорнобильській АЕС, відгомін якої, на жаль, лунає і до сьогодні.

15:15:52 26.04.2021

У РЖИЩЕВІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ДОНОРА

На сьогодні донорська кров є життєво необхідною. Та донорів катастрофічно не вистачає, і це проблема не лише окремої людини, а всієї держави. Тож традиційно Центр крові організовує акції по забору крові у різних населених пунктах. Зокрема, у Ржищеві такі акції проходять двічі на рік.

08:35:10 22.04.2021

Долучайтесь до проекту «Крила», який впроваджує Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в партнерстві з Інститутом Пакт та за підтримки  Уряду Канади.

Запрошуємо жінок із Баришівської, Васильківської, Ржищівської, Узинської територіальних громад та міста Обухова Київської області стати учасницями проєкту «Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки» (Крила)

08:33:22 22.04.2021

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проєкту рішення Ржищівської міської ради «Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів на території Ржищівської міської територіальної громади».

Відповідно до ст. 9, 13  Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,  виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті (https://rzhyshivska-gromada.gov.ua//) проєкту  рішенння Ржищівської  міської ради Київської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків та зборів на території Ржищівської міської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу, які  буде розміщено  на офіційному веб-сайті Ржищівської міської  територіальної громади в розділі  «Регуляторна політика» - «Проекти регуляторних актів»)

14:39:47 15.04.2021

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

13 квітня 2015 року загинув наш земляк із с.Кузьминці під час чергового обстрілу українських позицій поблизу міста Авдіївка (Донецька область) - сержант ПУТАНЕНКО Василь Миколайович, 40-а бригада тактичної авіації (зведений загін ПС ЗСУ "Дика качка"). Уламок снаряду 120 мм міни влучив у ящики з боєприпасами в бліндажі. Разом з Василем загинули молодший сержант Б. Гончаренко, солдат Д. Гура, солдат О.Вовченко та солдат О. Тищенко.

20:59:29 13.04.2021

Для чого потрібні планові роботи та як дізнатися про відключення світла: пояснює ДТЕК Київські регіональні електромережі

ДТЕК Київські регіональні електромережі систематично здійснює капітальний та поточний ремонт електромереж та енергообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі. Навіщо проводять планові роботи, чому під час їх виконання вимикають світло та як про це дізнатися заздалегідь, – пояснюють в компанії.

08:52:08 12.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора